CanDo laminaat leggen

CanDo biedt laminaat in diverse uitvoeringen aan van een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Het laminaat van CanDo is bovendien erg eenvoudig te leggen en combineert uitstekend bij ieder interieur. Doordat je laminaat gemakkelijk zelf kunt leggen kun je binnen een dag al profiteren van een prachtige zelf gelegde vloer. Dit artikel voorziet in meer informatie.

Laminaat van een goede kwaliteit
Het laminaat van CanDo is voorzien van een goede en hoge kwaliteit. Het laminaat bestaat uit diverse lagen waardoor een sterke en stevige vloer gerealiseerd wordt. De toplaag van het laminaat bestaat uit hoogwaardig kunststof en is bestand tegen krassen. Uiteraard is het van belang om geen scherpe voorwerpen op een laminaat vloer te gebruiken.

Voor ieder interieur de juiste kleur
Heb je een interieur met een specifieke kleur? Of ben je op zoek naar laminaat in een specifieke kleur? Geen enkel probleem voor CanDo laminaat. Het laminaat is verkrijgbaar in iedere denkbare kleur. Kies je bijvoorbeeld voor een klassieke bruine of donkerbruine kleur? Of geef je woning een modern tintje door gebruik te maken van laminaat voorzien van een grijze kleur. De toplaag van het laminaat is in iedere variant beschikbaar en komt tot zijn recht in zowel een klassiek als een modern interieur.

Laminaat voor iedere ruimte
Heb je een speciale ruimte waar je Cando laminaat gaat leggen? Geen enkel probleem want het laminaat is uitgerust voor iedere situatie of ruimte. Wil je laminaat leggen in een badkamer? Dan is de Aquaresist laminaat een erg mooi voorbeeld. Deze speciale laminaat vloer is voorzien van een speciale laag waarbij water niet in het laminaat kan trekken. De panelen zijn hierdoor voor zowel de badkamer als de keuken een uitstekende oplossing. Ook heeft CanDo laminaat met extra brede of lange laminaat panelen. Deze collectie heeft de naam XXB en Supersize waarbij de panelen tot wel 33 cm breed kunnen zijn.

Zelf je vloer makkelijk leggen met CanDo laminaat
De laminaatsoorten van CanDo kun je bij diverse verkooppunten aanschaffen. De vloer is makkelijk te leggen en instructievideos of legwijzers kunnen ondersteuning bieden om het leggen nog eenvoudiger te maken. Ook zijn er naast het uitgebreide assortiment aan laminaat, diverse onderhoudsmiddelen en beschermingsmiddelen beschikbaar. Het goed onderhouden en beschermen van je laminaat vloer verlengt de levensduur aanzienlijk. Tevens zijn er speciale ondervloeren verkrijgbaar voor onder het CanDo laminaat. Een ondervloer van CanDo verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat er een vlakke en egale ondervloer ontstaat inclusief geluidsdemping.

Bron: www.schilder-inutrecht.nl/

Nieuws
Menu