Over MCR Constructie

MCR Constructie is een bouwbedrijf dat al meerdere jaren actief is in de bouw sector. MCR Constructie is als klein bouwbedrijf begonnen in Noord-Brabant. Maar is ondertussen uitgegroeid tot een groot bouwbedrijf dat werkzaam is door heel Nederland. Geen klus is te groot of te klein voor MCR Constructie. U kunt ons voor alle constructies inschakelen. Wij kunnen u alvast 1 ding vertellen:

MCR Constructie levert alleen maar kwaliteit.

Ons team

MCR Constructie is als een klein bouwbedrijf van 2 man begonnen. Door de jaren heen hebben onze oprichters echter niet stil gezeten. MCR Constructie is ondertussen uitgegroeid tot een groot bouwbedrijf met meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers hebben de juiste opleidingen gevolgd of zijn vakkundig opgeleid door MCR Constructie. Doordat de medewerkers zo goed zijn opgeleid en allemaal beschikken over meerdere jaren ervaring kan MCR Constructie de kwaliteit beloven die u verwacht. Onze medewerkers gaan pas bij u weg als u helemaal tevreden bent.

Werkzaamheden

MCR Constructie was vroeger erg gefocust op kleine bouw werkzaamheden. Maar door de grote groei die het bedrijf heeft doorgemaakt is MCR Constructie nu ook voor grote klussen in te schakelen. Denk hier bijvoorbeeld aan de bouw van een geheel nieuw huis. Maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere klussen zoals de bouw van een buitenterras. Of als u een stuk wilt aanbouwen bij uw huis. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij de renovatie van uw huis!

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

1

Afgeronde projecten

1

Tevreden klanten

1

Ervaren medewerkers

Menu