Uitbouw

Naast dat MCR Constructie zich bezig houdt met het bouwen van nieuwe constructies zoals woningen en bedrijfspanden is MCR constructie ook in te schakelen voor de uitbouw van bijvoorbeeld uw woning of uw bedrijfspand. Tijdens een gesprek kunnen we uw plannen bespreken en kijken wat de opties zijn. Er zijn namelijk dingen waar u op moet letten!

Belangrijke zaken

Alvorens u aan de bouw van een aanbouw kunt beginnen of de aanbouw kunt gaan plannen moet u een paar zaken op een rijtje hebben. Als u dit doet kan het u veel tijd en zelfs geld besparen in het proces van de uitbouw. Hieronder staan de 3 belangrijkste.

De plek

De vergunning

Het budget

Voordelen aanbouw

Een aanbouw bij uw huis plaatsen is natuurlijk een flinke investering. Maar let op het is echt een investering. U krijgt er namelijk veel voor terug. U zou bij kunnen zeggen dat de aanbouw zichzelf terug verdiend. Een aanbouw of uitbouw geeft u meer licht, ruimte en meerwaarde!

Meer ruimte

Heeft u behoefte aan meer woon oppervlakte en een grotere uitstraling van uw huis? Door de uitbouw krijgt u een soort nieuwe woning waardoor u meer kunt genieten van uw huis.  Er ontstaat meer lucht om te variëren en er zijn opeens meerdere indelingen mogelijk in uw huis. U kunt meer genieten door meer vierkante meters!

Meer ruimte

Anders dan bij andere verbouwingen aan uw huis voegt u met een aanbouw/uitbouw echt meer ruimte toe aan uw woning. Hoe meer ruimte, hoe meer plek om te bewegen en te doen wat u wilt in uw huis! Kies ook voor een ruimte die groot genoeg is zodat u later geen spijt heeft dat die groter moest zijn.

Meer licht

Door een aanbouw of uitbouw krijgt u ook meer licht binnen. Door mooie ramen in de aanbouw te verwerken vangt uw huis meer licht op en kan een donkere kamer opeens enorm licht worden. Een mensen heeft nou eenmaal daglicht nodig om zich lekker te voelen. Door de uitbouw of aanbouw kunt u zoveel daglicht binnen krijgen als u wilt!

Meerwaarde

U bouwt een extra stuk aan uw huis. Dit betekent dus ook dat er meer woonoppervlakte bij uw huis komt. Hierdoor stijgt de marktwaarde van uw huis natuurlijk ook! Mensen betalen namelijk meer voor een groter huis. U kunt een aanbouw of uitbouw dus zien als investering die zich later deels weer terug betaald bij de verkoop van uw huis!

Meer informatie?

Als u meer informatie wenst over hoe MCR Constructie te werk gaat of als u wilt weten wat uw opties precies zijn, u kunt altijd contact met ons opnemen. Op onze website vindt u natuurlijk veel informatie maar wij lichten het u graag verder toe in een gesprek. Wij staan op werkdagen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u vrijblijvend vakkundig advies te geven!

Neem contact met ons op!

Menu